Framtid i Jokkmokks kommun

Ingen som vet.

Kategori: Framtid i Jokkmokks kommun

Nu har det då resonerats riksdagshuset om storsvindleriet i Nuon-affären. KU har delat ut en prick till Maud Olovsson, som var politiskt ansvarig för miljardrullningen.
 
Här har det pratats med Borg och Reinfeldt som inget visste.
Men inget med Olovsson som inget mindes. Men nu har hon pratat ut i SVT. Och verkligen pratat. Reportern fick inga svar på sina frågor och Olovsson pratade på utan att säga nånting i fem minuter.
 
En prick de får hon efter veckor av uppskruvat tonläge. Hon har visat precis som Reinfeldt och Borg att de fullständigt sk-ter i KU. Och med all rätt. Du kan som ansvarig minister och statsminister rycka på axlarna åt att 10-tals miljarder har svindlats bort.
 
Bryr mig inte och vet inte. En prick det får du.
 
Det motsvarar väl en tillsägelse på fotbollsplan. Inte gult eller rött kort. Nänä, domaren viftar med fingret och säger. Så tokigt det blev.

På bilden här nedan så är det bla. fyra riksdagsmänniskor vid spegeldammen i Vuollerim. Den skulle ersättas med en broöverfart år 2009. Beräknad kostnad kring 8 miljoner.
 
Men det ställdes in. Vattenfall hade köpt Nuon. Alla pengar skulle dit. Det märkliga är att man visste det omedelbart att det var en katastrofaffär.
 
Och för det så delades det ut en stycke prick. Heja Sverige!

Roland Boman i Framtiden

Kommentarer


Kommentera inlägget här: