Framtid i Jokkmokks kommun

Allting är glömt.

Kategori: Framtid i Jokkmokks kommun

Så var då en veckas gnuggande och groggande med den svenska tyckareliten över för denna gång.
 
Men nästa vecka så minns ingen vad det handlade om. Förutom att svensk politik verkar ha politiska partier som står varandra väldigt nära. Både politiskt och på vimmelgolvet.
 
Och att ingen bryr sig om livet utanför storstadsområdena. Förutom proffstyckarna som stod i kö för att håna glesbygden och folket där. Bidragstagare var det vanligaste ordet på de människor som försörjer parasiterna i lobbygrupperna. Något som slår mig är vilken fundamental okunskap dom besitter. Dom vet inget och kan inget annat än håna folk i obygden.
 
Värst är väl ändå Stig-Björn Ljunggren som verkar vara den störste socialdemokratiske tänkaren just nu. Vad har dom där att göra och med vilken rätt låter dom samhället bekosta sitt liv i glesbygden verkar vara hans mantra.
 
Fredrik Federlay från centern ville att glesbygden skulle få en yttepytte del av vinsterna från råvarutillgångarna för då skulle vi bli så glada. Vet han inte att hans chef Annie Lööw säger nej till allt sånt. Allt ska till Stockholm är ju centerns valslogan.
 
En glad och skrattande Lotta Grönning var som vanligt både för och emot sina egna åsikter.
 
Inte undra på att folk tycker att det gått lite troll i landet Sverige.

Roland Boman i Framtiden som inte ligger i Almedalen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: