Framtid i Jokkmokks kommun

Äntligen!!??

Kategori: Framtid i Jokkmokks kommun

Från vanligtvis felunderrättad källa meddelas idag från regeringskansliet att man beslutat att Jokkmokks kommun ska få leva.
 
 
Avvecklingsministern för glesbygden Annie Lööw, ledare för Stureplanspartiet/Centern, har haft en hänryckning i påsk, så kallad småländsk ägglossning. Hon säger nu tvärsemot vad hon sa tidigare i veckan, så nu ska Jokkmokksborna få och inte bara ge.
 
Regeringschefen Fredrik har dagen i ära målat sin äggformade topp i den samiska flaggans färger.
 
Det lilla partiet KåDe håller med och säger MåDe.
 
 
Det stoooooora S-partiet som i alla år administrerat utflyttningen från Jokkmokks kommun säger nu lite våryrt. Men då måste vi ju byta våra 1:a Majplakat från "Alla ska bort" till "Alla ska hem". Hur det nu ska gå till.
 
Vänsterpartiet har för första gången uttalat sig om Jokkmokk. De säger "Men det har vi ju alltid sagt."
 
Och miljöpartiet utlovar en tunnelbana mellan Björkholmen och Jokkmokk. Det behövs nu när alla ska hem och jobba i gruvan säger deras helrör Fridolf Cykelpump.
 
Folkpartiet har inte kunnat nås, för enligt uppgift har skolminister Björklund fått kvarsittning över påsk för att han inte har gjort sin hemläxa.

I liten text i regeringsmeddelandet har man också lagt in dagens datum. 1 April 2013. Vad det nu gör för skillnad mot alla andra dagar.
 
 Glad Påsk och Lurig 1:a April från
 
Kokken i Jokken i Framtiden

Kommentarer

  • Undran säger:

    Var lite intresserad av att jobba där, då jag såg det fanns ett. Men om ni nu vill att folk ska flytta upp, varför är det då så dyra bostäder. Det är ju jättedyrt med hus, borde vara mycket billigare, eller vill ni inte ha något folk där i alla fall?

    2013-04-02 | 00:22:28

Kommentera inlägget här: